esa_galileo
esa_galileo

Webinar Roadmap Satelliet Navigation en Location Based Services

“Satelliet Navigatie en Location Based Services zijn booming! Door de steeds verdere doorontwikkeling van de GNSS technologie plus combinaties van clouds van allerlei (geografische) data komen er steeds meer mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven, zowel in nationale en internationale markten. We zien dat deze keten in Nederland nog geen goede roadmap kent. Het idee is dan ook met de keten een goede business & technology roadmap te maken voor deze toekomstige ontwikkelingen. Hierbij nodigen wij een gemêleerd gezelschap uit, die op verschillende ketenposities hun kernactiviteiten verrichten.

De Business & Technology roadmap heeft de volgende functies:

  • Het creëren van een toekomstbeeld waar business kansen liggen voor deelnemende partijen
  • (uitgebreide versie, alleen voor deelnemers beschikbaar)
  • Het op de kaart zetten van dit deel van de sector op landelijk niveau bij de topsector High Tech Systems (korte publiekssamenvatting hiervan)
  • Het creëren van mogelijkheden voor individuele of collectieve R&D ontwikkelingen na deze roadmap (deelnemers en ontbrekende competenties)
  • Elkaar te ontmoeten in de keten. Ook in digitale tijden kan een gefocust traject nieuwe business partners opleveren.

Berenschot en NLR hebben hier de handen in een geslagen. Niet voor het eerst, beide partijen hebben al een gezamenlijk project voor de GSA in Praag gedaan. Berenschot brengt de, groepsgewijze, roadmap-ervaring mee en NLR is expert op gebied van satelliet navigatie.”


Recent nieuws